2012. április 27., péntek

Költözés

Sajnos most nem tudok új körmöt bemutatni, mert kicsit több a dolog, mint elsőre gondoltam volna. Hiába is próbálkoznék a lakkozással, amikor a kezem 2 napja mindig valamilyen tisztítószeres vízben ázik és ennek még közel sincs vége. Szóval most egy kicsit pihen a lakkozás, mert megállás nélkül takarítunk és pakolunk, mert vasárnap és hétfőn költözünk, hétfő este már az új lakásban alszunk.

Már eltöltöttünk néhány órát azzal, hogy egy papírra lerajzoltuk a szobát méretarányosan, és a bútorokat is kivágtuk, és tologatjuk jobbra-balra, de nem nagyon akar összejönni a végleges elképzelés, hogy hogyan rendezzük be, mert mindig belefutunk valami problémába... Szóval nem egyszerű.

Ami a rossz hír, hogy elvileg az új helyen 1-2 hetet várni kell, amíg bekötik az internetet. Azért lesz netünk, mert Karcsinak van mobilinternete, de azon ketten kell osztozkodnunk. Meg hát még ott is nagyon sok lesz a tennivaló, kipakolni a dobozokat, berendezkedni, nyúlbiztossá tenni a lakást, hogy ne rágjon szét egy vezetéket sem meg ilyen kis apróságok :)) Szóval nagyon sajnálom, de lehet, hogy a következő 1-2 hétben nem nagyon fogok tudni új bejegyzésekkel készülni. Ha időközben készítek körmöket, akkor azért fotózás meglesz, és utólagosan megmutatom majd őket!

Kitartás, ne hagyjatok el, mert foly. köv.!!! :))

Addig is mutatok pár képet az új kecóról. A mi szobánkat már láttátok az előző bejegyzésben, úgyhogy most azt kihagyom.

Előszoba:


Tesóm szobája:





Kisszoba:


Fürdőszoba:



Konyha:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése